Torras Tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül 75g
A tejcsokoládé maltittal készült változata azért jó választás, mert a maltit alacsonyabb glikémiás indexű édesítőszer, ami azt jelenti, hogy lassabban és kevésbé emeli meg a vércukorszintet, mint a hagyományos cukor.
Ez azt jelenti, hogy a maltit használatával készült tejcsokoládéval nem kell aggódnunk a gyors vércukorszint emelkedés miatt. Ez fontos lehet azoknak, akik cukorbetegségben szenvednek vagy cukorral kapcsolatos problémáik vannak.
Emellett, a maltit használatával készült tejcsokoládé is ízletes lehet, mivel a maltit édes íze hasonló a cukorhoz, de alacsonyabb kalóriatartalommal rendelkezik.
A csokoládé magas kakaótartalma miatt gazdag antioxidánsokban, amelyek segítenek az oxidatív stressz csökkentésében, így csökkenthetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A kakaó flavonoidjai javítják a vérkeringést és a vérnyomást is.
A kakaóban található teobromin nevű vegyület serkentő hatású lehet, javíthatja a hangulatot és növelheti a mentális éberséget.
Emellett, a kakaóban található magnézium segíthet a stressz kezelésében, valamint fontos szerepet játszik a csontok egészségében és a szív- és érrendszeri funkciók támogatásában.
Torras tejcsoki összetevői:
kakaómassza, édesítőszer (maltitol 49%), kakaóvaj, tejpor (16%), emulgeálószer: szójalecitin, aroma: vanília.
100 g tartalmaz:
Energia (KJ/Kcal): | 1976 kJ/478 kcal |
fehérje: | 6 g |
szénhidrát: | 55 g |
– ebből cukor: | 6 g |
zsír: | 34 g |
– amelyből telített zsírsavak | 21 g |
Rost | 3 g |
Só | 0,12 g |
Vélemények
Még nem érkezett vélemény