Schar Farina 1000g
Egy új, továbbfejlesztett Schar lisztkeverék!
Mi az új összetétel?
A Farina már rizslisztet is tartalmaz. Zsírtartalma 100 grammban 0,9-ről 0,5 grammra csökkent, míg rosttartalma 4,1 grammról 4,7-re nőtt. Mivel laktózmentes, laktózérzékenyek is bátran használhatják.
Megbízható segítséged a konyhában
Tésztát, gnocchit, gombócokat vagy palacsintát készítenél? Engedd meg a Schär Farina lisztkeveréknek, hogy a konyhai segítőd legyen! Tökéletes szószok és krémek sűrítésére is!
kukoricakeményítő , rizsliszt , kukoricaliszt , sűrítő anyag: guargumi ; szőlőcukor . Nyomokban szóját tartalmazhat . LAKTÓZMENTES .
Miért jó, hogy a Schar Farina rizslisztből készül?
- Gluténmentes: A rizsliszt nem tartalmaz glutént, így azok is fogyaszthatják, akik gluténérzékenyek vagy cöliákiásak.
- Magas tápanyagtartalom: A rizsliszt magas ásványi anyag-, vitamin-, és rosttartalommal rendelkezik, amelyek fontosak az egészséges étrendben. Tartalmaz kalciumot, vasat, cinket, B-vitaminokat és E-vitamint.
- Alacsony zsírtartalom: A rizslisztnek alacsony a zsírtartalma, így a kalóriabevitel is alacsonyabb lehet.
- Könnyen emészthető: A rizsliszt könnyen emészthető, így ideális lehet azoknak, akiknek érzékeny a gyomruk.
- Csökkenti a koleszterinszintet: A barna rizsből készült rizslisztben található rostok csökkenthetik a koleszterinszintet, így hozzájárulhatnak az egészséges szív- és érrendszer fenntartásához.
Mire használhatod a lisztet?
Sokoldalú keverékünk bármihez használható – reggelihez, ebédhez, vacsorához vagy desszerthez; főételekhez vagy köretekhez – korlátok nélkül. Ez a megújult Farina mindennapi rutinja! A liszt legnagyobb előnye, hogy tökéletesen működik majdnem minden gyors és egyszerű recept esetében, amit házilag szeretnél elkészíteni. Mindemellett nagyon sok téren újítást is hoz. Tökéletes, ha palacsintát, mártásokat vagy tésztát, mint például gnocchit készítesz, és sokoldalúságának köszönhetően akár kenyerekhez vagy “folyékony” tésztákhoz is használhatod.
Milyen előnyei vannak az új összetételnek?
Recepttől függetlenül csomómentes, sima és jól formázható lesz a tészta, amit a lisztből készítesz. Másik előnye, hogy alig ragad, ezáltal rengeteg időt és fáradságot spórol meg neked. Köszönj el azoktól az időktől, amikor semmit nem tudtál szépen megformázni, mert a tészta fele folyamatosan az ujjadra ragadt.
Az elkészítés egyszerűsége jellemzi a Farinát, főként mártások és folyékony tészták esetében. Ám nem a könnyen megmunkálható tészta a Farina egyetlen előnye. A végeredmény külalakra és ízre is fantasztikus! Nincs többé tipikus “gluténmentes íz”. Éppen ellenkezőleg, az étel legfőbb ízei lesznek kiemelkedők! Végül pedig, a kész étel tovább megőrzi minőségét, mint korábban.
Mi az új összetétel?
A Farina már rizslisztet is tartalmaz. Zsírtartalma 100 grammban 0,9-ről 0,5 grammra csökkent, míg rosttartalma 4,1 grammról 4,7-re nőtt. Mivel laktózmentes, laktózérzékenyek is bátran használhatják.
Hajrá, válaszd az új Farinát!
Tudjuk, hogy a ragacsos, csomós tésztával való munka nagyon könnyen elveheti az ember kedvét a főzéstől. Csakúgy, mint a végeredmény ízének és külalakjának bizonytalansága. Éppen ezért büszkén biztosíthatjuk, hogy nem kell többé ezekkel a problémákkal foglalkoznod! A megújult Farinával egy könnyen megmunkálható tésztát kapsz, ami szépen összeáll, és nem ragad az ujjaidhoz. A belőle készült étel pedig szebb és finomabb lesz, mint korábban bármikor. Készülj fel, és süss valami igazi gluténmentes nyalánkságot!
Vélemények
Még nem érkezett vélemény