Schar Ciabatta rustico többmagvas elősütött zsemlék 200g
Gluténmentes olasz ciabatta hajdinával, kovásszal, magok és gabonák keverékével
Hagyományos, olasz ízekre vágysz, de a diétádat is szem előtt kell tartanod? Akkor próbáld ki gluténmentes ciabattánkat, ami hajdinával és kovásszal készült. Egyszerű, kézműves és ízletes finomság magok és gabonák egyedülálló keverékével, amely tökéletes része a kiegyensúlyozott étrendnek.
Schar rusztikus zsemle
kukoricakeményítő , kovász (rizsliszt, víz) 14% , víz , rizsliszt , napraforgómag 7% , hajdinaliszt 5.5% ,lenmag 5% , élesztő , növényi rost (psyllium, bambusz) , alma-kivonat , rizskeményítő , sűrítő anyag:hidroxi-propil-metil-cellulóz ; napraforgóolaj , rizs szirup , teljes kiőrlésű rizsliszt , szójafehérje ,kölesliszt , extra szűz olívaolaj , tengeri só , savanyító: citromsav , borkősav . Nyomokban csillagfürtöt, mustárt és szezámmagot tartalmazhat. LAKTÓZMENTES .
Miért jó, hogy a Gluténmentes zsemlében hajdina található?
- Magas tápanyagtartalom: A hajdina magas fehérje-, rost- és ásványianyag-tartalma miatt tápláló és telítettségérzetet adó élelmiszer. Továbbá, számos fontos vitaminban, például a B-vitaminokban, valamint a magnéziumban, foszforban és vasban gazdag.
- Gluténmentes: A hajdina gluténmentes, ami előnyös lehet azok számára, akik érzékenyek a gluténre vagy cöliákiásak.
- Magas antioxidáns tartalom: A hajdina nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat és más antioxidánsokat, amelyek védelmet nyújthatnak a szabadgyökök által okozott káros hatásokkal szemben.
- Csökkentheti a kockázatot bizonyos betegségekre: A hajdina fogyasztása segíthet csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek, a 2-es típusú cukorbetegség és a rák kockázatát.
Schar ruszikus zsemle
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Átlagos tápérték* | 100 g termékben |
Energia: | 1150 kJ / 274 kcal |
Zsír
|
8,1 g
1 g |
Szénhidrát
|
40 g
3,7 g |
Fehérje | 5,8 g |
Só | 4,3 g |
Rost | 8,9 g |
Vélemények
Még nem érkezett vélemény