La Blanka Kelt Tészta lisztkeverék gluténmentes

3 299 Ft76 316 Ft
3 053 Ft3 299 Ft /kg

Márka

  • La Blanka

                                        

La Blanka Kelt Tészta gluténmentes – Vegán, Gluténmentes, E-mentes, Cukormentes, Diabetikus, Tartósítószer mentes, Diétás, kelt tészta lisztkeverék

Töröl

Szerezz akár 3 815 Pontot.

La Blanka Kelt Tészta Lisztkeverék: Az Új Alapanyag a Konyhádban

Bemutatjuk azoknak, akik gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes és vegán diétát követnek: A La Blanka Gluténmentes Kelt Tészta Lisztkeveréket. Ez a lenyűgöző lisztkeverék a legfinomabb kelt tészta alapanyaga lehet, minőségi összetevőivel és remek ízével.

Kiváló Összetevők a Finom Ízért

A La Blanka Gluténmentes Kelt Tészta Lisztkeverék összetevői között olyan minőségi alapanyagokat találsz, mint a barna rizsliszt, a tápiókaliszt, a kölesliszt, az útifű maghéj liszt és az aranylenmagliszt. Egy speciális lisztkeverék, amely tökéletesen alkalmas bármilyen kelt tészta elkészítéséhez.

Hogyan Készítsük el a Tökéletes Kelt Tésztát La Blanka Gluténmentes Kelt Tészta Lisztkeverékkel?

Az elkészítés egyszerű: keverd össze a száraz alapanyagokat egy tálban, adj hozzá 330g langyos vizet és 10g margarint vagy olívaolajat. Dagaszd össze a tésztát 5 percig – gépi dagasztóval vagy kézzel, ahogy neked a legkényelmesebb.

Különböző Kelt Tészta Receptek a La Blanka Gluténmentes Kelt Tészta Lisztkeverékkel

  • Bagett vagy kifli: Oszd a tésztát hat részre, formázd meg a kívánt alakúra és hagyd kelni meleg helyen 30 percig. Kenjük le olívaolajjal a sütés előtt, majd süsd 220 fokon 12-15 percig.
  • Pizza: A dagasztott tésztát oszd három részre, nyújtsd kör alakúra. Hagyd kelni 30 percig, majd kenjük meg olívaolajjal és paradicsomszósszal. A feltét után süsd 220 fokon 13-15 percig.
  • Pogácsa: A tésztát nyújtsd ki 2 cm vastagságúra, szaggasd ki a pogácsákat. Hagyd kelni 20 percig, majd kenjük meg olívaolajjal és szórd meg sajttal. Süsd 220 fokon 12-14 percig.
  • Csiga: A tésztába só helyett 10g édesítőt teszünk. Nyújtsd téglalap alakúra, olajozd be és szórd meg a kedvenc feltéttel. Teleszkedés után vágd fel 3 cm vastag szeletekre, majd hagyd kelni 20 percig. Süsd 220 fokon 12-15 percig.

Az elkészült kelt tésztás finomságokat hagyd kihűlni, majd készülj fel az ínyencségek élvezetére!

Tápanyagtartalom a La Blanka Gluténmentes Kelt Tészta Lisztkeverékben

Mennyiség
Energia 1435kJ / 343kcal
Zsír 2,54g
Amelyböl telített zsírsavak 0,3g
Szénhidrát 67g
Amelyböl cukrok 1,6g
Rost 6,6g
Fehérje 8,2g
0,02g

Próbáld ki a La Blanka Gluténmentes Kelt Tészta Lisztkeveréket, hogy élvezd a finom, egészséges és könnyen elkészíthető ételek előnyeit!

Tömeg N/A
Kiszerelés

1000 g, 5000 g, 25000 g

Vélemények

Még nem érkezett vélemény

Be the first to review “La Blanka Kelt Tészta lisztkeverék gluténmentes”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 299 Ft76 316 Ft
3 053 Ft3 299 Ft /kg
( 0 vélemények )

Szerezz akár 3 815 Pontot.