Mentes-taplalkozas.hu

+36308890246
Shop

Kapcsolat

Jó fejek vagyunk, örülünk, ha írsz nekünk!

Kedves Vásárlóink! Nagyon sok rendelésünk érkezett az akció alatt, a szokásosnál tovább tart a rendelések feldolgozása. A héten feladjuk az összes rendelést. Köszönjük türelmeteket!

Csomagod státuszát a fiókom menüben, azon belül a rendeléseknél látod. Itt éred el közvetlenül.

Ha nem regisztráltál akkor itt tudod megtekinteni a csomagod státuszát: Csomag nyomkövetése

  • A csomagodat az esetek többségében másnap (következő munkanap) már kiszállításra kerülnek, amennyiben 13:00-ig beérkezett a rendelés és amennyiben raktáron van a termék.
  • Ha nincs raktáron a termék akkor beszerzéstől függően átlagosan 2-4 munkanap után adjuk fel.*
  • Előrendelés esetén az áru szállítása több időt vesz igénybe. Itt attól függ, hogy a gyártó mikor tudja szállítani nekünk az árut. Ez minden esetben változó.

 

A csomagod státuszát itt tudod megtekinteni: 

Csomag nyomkövetése

*Azon termékeknél, ahol folyamatos az ellátás ott nem jelezzük, hogy a termék nincs raktáron. Ha pontosabb információt szeretnél a raktáron lévő készletről, írj nekünk.

Ez azt jelenti, hogy a rendelésedet megkaptuk, de a raktárnak még nem került átadásra. 

Ez azt jelenti, hogy a csomagodat a raktár már elkezdte feldolgozni.

Ez azt jelenti, hogy átadtuk a futárszolgálatnak, így a további logisztika és a szállítással kapcsolatosan már őket tudod keresni. 

Biztos lehetsz benne, hogy átadtuk. Nem készítünk el addig címkét, amíg nem készül el a csomagod. Ez akkor fordul elő, amikor a futár nem csipogja le a csomagodat és nem változik meg a státusza. Ebben az esetben a szállító cég raktárjában fogják kezelni a csomagot és akkor fog megváltozni a státusza. Aggodalomra semmi ok, ez nem befolyásolja a szállítási időt.

Előrendelni akkor lehet egy terméket, amikor az nincs raktáron és az ellátás is nehézkes. Például alapanyag hiányzik és ezért a gyártó cég nem tud akkora mennyiséget gyártani, mint amire szükség van. Itt minden a gyártó cégtől függ, nem tudjuk meggyorsítani a folyamatot. Minden gyártó céggel jó a kapcsolatunk, így általában elsők között kapjuk meg az árut. Érdemes előrendelést leadni mert, így biztosan foglalásra kerül az áru és szállítjuk is, amit beérkezik. 
A szállítási idő ezekben az esetekben bizonytalan, nem merünk ígérni semmit. Ez lehet 7 naptól egészen 20 napig. Extrém esetekben akár 30 napot meghaladó is. 

Elérhetőségeink:

Üzenj nekünk!