Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeverék 500g

1 560 Ft
3 120 Ft /kg

Márka

  • Éléskamra

                                        

Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeverék 500g -Vegán, Gluténmentes, E-mentes, Cukormentes, Diabetikus, Tartósítószer lángos és fánk

Szerezz 78 Pontot!

Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeverék

Szeretnél finom és egészségtudatos lángost és fánkot készíteni, amelyek gluténmentes és vegán alapanyagokból készülnek? Akkor az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeverék a tökéletes választás számodra. Ez a lisztkeverék lehetővé teszi, hogy könnyedén elkészítsd kedvenc édességeidet, anélkül, hogy aggódnod kellene a glutén vagy az állati eredetű összetevők miatt.

Összetevők:

  • Tápióka keményítő
  • Kölesliszt
  • Barna rizsliszt
  • Cirok liszt
  • Útifű maghéj liszt
  • Sütőpor
  • Bambuszrost liszt

Tápióka keményítő: A tápióka keményítőt a manióka gyökeréből állítják elő. Gluténmentes, és remekül használható a tészták sűrítésére. A tápióka keményítő magas szénhidráttartalmú és alacsony zsír- és fehérjetartalmú.

Kölesliszt: A köles nagyon tápláló, és rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, beleértve a magnéziumot, a káliumot és a foszfort. A kölesliszt gluténmentes, így jó alternatívája a hagyományos búzalisztnek. Jól használható kenyerék, palacsinták és muffinok sütéséhez.

Barna rizsliszt: A barna rizs több rostot és fehérjét tartalmaz, mint a fehér rizs, és nagyon sokféle ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. A barna rizsliszt gluténmentes és magas rosttartalmú, ami jó az emésztésre és hozzájárul a jóllakottság érzéséhez.

Cirokliszt: A cirok egy ősi gabonaféle, ami gluténmentes és magas rost- és fehérjetartalmú. Ezenkívül gazdag antioxidánsokban, amelyek elősegíthetik a szervezet egészségének megőrzését.

Útifű maghéj liszt: Az útifű maghéj rendkívül magas rosttartalmú, ami segíthet az emésztési problémák kezelésében. A maghéj lisztje gluténmentes és segít a tésztának abban, hogy megtartsa formáját sütés közben.

Sütőpor: A sütőpor szénsavas sókból, keményítőből és bázikus anyagból áll, amelyek hő hatására gázokat bocsátanak ki, így teszik a tésztát könnyűvé és puha textúrájúvá.

Bambuszrost liszt: A bambuszrost lisztet a bambusz szárából készítik. Nagyon magas rosttartalmú, és alacsony szénhidráttartalmú, ami ideális azok számára, akik csökkenteni szeretnék a szénhidrátbevitelüket. Ezenkívül hozzájárul a tészta stabilitásához és nedvszívó képességéhez.

Összefoglalva, mindezen összetevők egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek. Hozzájárulnak a gluténmentes fánk és lángos ízéhez, textúrájához és tápanyagtartalmához. Minden összetevő hozzájárul a végtermék minőségéhez és az ezzel járó egészségügyi előnyökhöz.

Gluténmentes fánk

Tápanyagtartalom 100 g lisztkeverékben:

Tápanyag Mennyiség
Energia 1,348.3 kJ
332.1 kcal
Zsír 1.1 g
– telített zsírsavak 0.2 g
Szénhidrát 69.9 g
– cukrok 0 g
– poliolok 0 g
Fehérje 5.3 g
Rost 9.1 g
0 g

Gluténmentes lángos

Az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeverékkel könnyedén elkészítheted a saját lángosaidat és fánkjaidat otthon, anélkül, hogy aggódnod kellene a glutén vagy az állati eredetű összetevők miatt. Így bátran élvezheted ezeket a finom és egészséges édességeket.

Tömeg 0,5 kg
Kiszerelés

1000 g, 500 g

Vélemények

Még nem érkezett vélemény

Be the first to review “Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeverék 500g”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szerezz 78 Pontot!