Mentes-taplalkozas.hu

+36308890246
Shop

Diétás termékek webshop

Diétás termékek webshopunkban található legnépszerűbb lisztkeverékek

( 1vélemények )

Schar MIX B kenyérliszt 1000g

2 040 Ft
( 4vélemények )

Bake Free házi kenyér lisztkeverék

1 765 Ft3 038 Ft
( 1vélemények )

Bake Free szénhidrátcsökkentett kenyér lisztkeverék

1 940 Ft3 314 Ft
( 1vélemények )

It’s us Miklos univerzális gluténmentes lisztkeverék

1 264 Ft1 900 Ft
( 0 vélemények )

Schar Farina 1000g

1 511 Ft
( 1vélemények )

It’s us Miklos Bread Mix

1 491 Ft1 894 Ft

Milyen termékeket találsz a diétás termékek webshopban?

A diétás termékek egyre népszerűbbek azok körében, akik szeretnének egészségesebben élni, vagy fogyni szeretnének. Ezek a termékek általában alacsony kalóriatartalmúak, és kevés szénhidrátot, zsírt és cukrot tartalmaznak. A diétás termékek közé tartoznak a diétás ételek, italok, kiegészítők és édességek is.

A diétás ételek általában alacsony zsírtartalmúak, és kevés cukrot és szénhidrátot tartalmaznak. Az ilyen ételek közé tartoznak a zöldséges levesek, a saláták, a sovány húsok, a halak és a zöldségek. A diétás ételek segítenek a testsúlycsökkentésben és az egészséges életmód fenntartásában. Nézz be a mi diétás termékek webshopunkban és élvezd a korszerű technológia alkotta webshopot, ahol olyan szűrőket építettünk be, amelyek máshol nem találsz. Szűrj allergénekre, intoleranciára, érzékenységre, betegségre! A mi diétás termékek webshopunkban egy kattintással kiszűrheted azokat a termékeket, amelyek Neked megfelelőek!

A diétás italok általában alacsony kalóriatartalmúak, és kevés cukrot és alkoholt tartalmaznak. Az ilyen italok közé tartoznak a víz, a gyümölcslevek, a zöld tea és a diétás üdítők. A diétás italok segítenek a folyadékbevitelben és a testsúlycsökkentésben.

A diétás kiegészítők általában vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak, amelyek segítenek a test működésének optimalizálásában. Az ilyen kiegészítők közé tartoznak a multivitaminok, a fehérjeporok és a zsírégetők. A diétás kiegészítők segítenek a testsúlycsökkentésben és az egészséges életmód fenntartásában.

A diétás édességek általában alacsony kalóriatartalmúak, és kevés cukrot és zsírt tartalmaznak. Az ilyen édességek közé tartoznak a gyümölcsök, a zabpehely, a diétás csokoládé és a zselék. A diétás édességek segítenek a testsúlycsökkentésben és az egészséges életmód fennartásában, anélkül hogy le kellene mondani az édességekről.

A diétás termékek webshop termékei közül néhányat kiemelek Neked, mint például a fehérjeporok, amelyek segítenek a izomépítésben és a testsúlycsökkentésben. A fehérjeporokat leggyakrabban fehérje koncentrátumból, szójababból, tojásból és tejből készítik. A fehérjeporokat gyakran sportolók és izomépítők használják, de a testsúlycsökkentők is hasznosak lehetnek számukra, mert segítenek a izommegtartásban és az éhségérzet csökkentésében. Nálunk természetesen találsz növényi fehérjét is. 

Másik népszerű diétás termék a zsírégetők, amelyek segítenek a zsíranyagcserében és a testsúlycsökkentésben. A zsírégetők általában koffeint, krómot, L-karnitint és más természetes összetevőket tartalmaznak. A zsírégetők segítenek az éhségérzet csökkentésében, a zsíranyagcserében és a testsúlycsökkentésben, de ne felejtsük el, hogy még ha ezek a termékek segítenek is, nem elég csak ezeket használni, hanem egy egészséges étrendre és rendszeres testmozgásra is szükség van a sikeres testsúlycsökkentéshez.

Azokban az esetekben, amikor súlycsökkentés a cél, fontos megemlíteni, hogy a diétás termékek nem helyettesíthetik az egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az egészséges étrend alapja a változatos, nyers zöldségek és gyümölcsök, valamint sovány fehérjeforrások fogyasztása. Rendszeres testmozgás, mint például a futás, a kerékpározás, az edzőterem és a jóga, segít a testsúlycsökkentésben és az egészséges életmód fenntartásában.

Oké ez szép és jó, de ezeken nem lehet élni. Diétás termékek webshopunkban olyan diétás termékeket találsz, amelyekből valós ételt tudsz készíteni. Mi lenne ha azt mondanám, hogy egy jó alapanyagokból készült pizza is lehet diétás? Hihetetlen? Pedig ha lassú felszívódású szénhidrátokból és/vagy csökkentett szénhidráttartalmú lisztből készül akkor lehetséges! 

Diétás termékek webshop
Vegán, gluténmentes, csökkentett szénhidráttartalmú... Gondoltad volna? Készíts Te is ilyet, és kezdj bele életed legfinomabb diétájába!

Milyen diéták vannak és mindent megtalálok ebben a diétás termékek webshopban?

Számos fajta diéta létezik, amelyek különböző célokat tűznek ki, és más-más elveken alapulnak. A jó hír, hogy ez a diétás termékek webshop különösen nagy figyelmet fordít, hogy a lehető legtöbb diétás terméket belistázza Neked a lehető legjobb áron és minőségben. Néhány példa a leggyakrabban használt diétákra:

 1. Szénhidrátszegény diéta (Low-carb diet): Az ilyen diéták alacsony szénhidrátbevitelt írnak elő, és nagyobb arányban fehérjét és zsírt tartalmaznak. A célja a testsúlycsökkentés és a vércukorszint szabályozása.

 2. Fehérjediéta (High-protein diet): Az ilyen diéták magas fehérjetartalmú ételeket írnak elő, és alacsony szénhidrát- és zsírtartalmúak. A célja az izomépítés, a testsúlycsökkentés és az éhségérzet csökkentése.

 3. Mediterrán diéta: Az ilyen diéták alapja a zöldségek, gyümölcsök, teljes kiőrlésű gabonák, halak és olívaolaj fogyasztása. Kismértékben fogyasztott húsokat és tejtermékeket is tartalmaznak. A célja az egészséges életmód fenntartása és a szívbetegségek megelőzése.

 4. Vegetáriánus diéta: Az ilyen diéták tiltják a hús fogyasztását, és alapja a zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék, diófélék, hüvelyesek, tejtermékek és tojás fogyasztása. A célja az egészséges életmód fenntartása és a környezetvédelem támogatása.

 5. Intermittent fasting: Az ilyen diéták meghatározott időszakokban tiltják az evést, és csak meghatározott időszakokban engedélyezik. A célja a testsúlycsökkentés és az egészséges életmód fenntartása.

Az előző diéták csupán néhány példa, de még sok más fajta diéta létezik, mint például a kalória-számlálós diéta, a paleo diéta, a keton diéta, a Dukan diéta, stb.

 1. Kalória-számlálós diéta (Calorie Counting Diet): Az ilyen diéták alapja a kalória bevitel számlálása. A célja a testsúlycsökkentés és az egészséges életmód fenntartása.

 2. Paleo diéta (Paleo Diet): Az ilyen diéták alapja az őskori ember étrendjét követik, ami magas fehérjetartalmú, alacsony szénhidrát tartalmú ételeket tartalmaz. A célja az egészséges életmód fenntartása és a testsúlycsökkentés.

 3. Keton diéta (Ketogenic Diet): Az ilyen diéták alapja a ketózis állapotának elérését célozzák meg, ami alacsony szénhidrát- és magas zsírtartalmú ételek fogyasztását jelenti. A célja a testsúlycsökkentés és a vércukorszint szabályozása.

 4. Dukan diéta (Dukan Diet): Az ilyen diéták alapja a fehérje és a zöldségek fogyasztását jelenti, ami testsúlycsökkentést és izomépítést eredményez.

Fontos megemlíteni, hogy bár a diéták segíthetnek a testsúlycsökkentésben, de nem minden diéta alkalmazható mindenki számára, és az eredmények változóak lehetnek, ezért minden esetben érdemes orvossal vagy dietetikussal konzultálni, mielőtt bármilyen diétát választunk. Diétás termékek webshopunkban megtalálsz mindent, amit a diétádhoz kell. 

Ez a Diétás termékek webshop figyel az ételérzékenységgel vagy allergiával élőkre?

Természetesen igen. Azon túl, hogy csak kiváló minőségű termékeket találsz meg a mi diétás termékek webshopunkban, olyan szűrőket építettünk webshopunkban, amik jelenleg csak nálunk érhetők el. Szóval ha a diétád nem enged meg egy alapanyagot, vagy éppen allergiás lennél egy alapanyagra vagy glutén érzékeny vagy, elég csak egyet kattintatod és már csak azokat a termékeket fogod látni, amik Neked megfelelnek. 

Az ételallergia miatti diéta azon diéták egyike, amelyek azoknak a személyeknek javasoltak, akik ételallergiával küzdenek. Az ételallergia egy olyan állapot, amelyben a szervezet túlzott választ ad ki egy adott étel összetevőjére, ami komoly tüneteket okozhat. Például hányás, hasmenés, hólyagok, légzési nehézségek, súlyos esetekben pedig anafilaxiás sokk.

Az ételallergia miatti diéta célja, hogy elkerüljük azokat az ételösszetevőket, amelyek allergiás reakciót váltanak ki a szervezetben. A diéta összeállításához orvos vagy dietetikus segítségét kell kérni, mivel az allergiás reakciót okozó ételösszetevők függenek a személytől. Mi ennél a diétás termékek wwebshopnál pontosan tudjuk, hogy ez mennyi időt vesz igénybe. Éppen ezért úgy alkottuk meg a diétás termékek webshopot, hogy Neked csak egyet kelljen kattintanod, ahhoz, hogy a Neked megfelelő terméket lásd. 

Mi ennél a diétást termékek webshopnál tudjuk, hogy a leggyakrabban allergiát okozó ételösszetevők a tej, a tojás, a halak, a rákok, a diófélék, a gabonafélék, a szójabab és a mogyoró. Az ételallergia miatti diéta során ezeket az ételösszetevőket kell kerülni. Még jó ebben a diétás termékek webshopban egy kattintással kiszűrheted azokat a termékeket, amelyek tartalmaznak allergéneket. 

Az ételallergia miatti diéta során ajánlott olyan ételeket fogyasztani, mint például a zöldségek, a gyümölcsök, a rizs, a kukorica, a hüvelyesek, a sovány húsok és a halak.

Az ételallergia miatti diéta követése nehéz lehet, mivel az allergiás reakciót okozó ételösszetevők gyakran rejtve vannak az élelmiszerekben. Fontos, hogy alaposan olvassuk el az élelmiszer címkéjét, és kérjük orvosunktól vagy dietetikustól a megfelelő ételösszetevőkkel kapcsolatban.

Az ételallergia miatti diéta követése nagyon fontos, mivel ha az allergiás reakciót okozó ételösszetevők fogyasztásra kerülnek, súlyos egszségügyi komplikációk alakulhatnak ki. Az ételallergia miatti diéta követése nagyon fontos a megfelelő táplálkozás biztosítása érdekében is, mert az allergiás reakciót okozó ételösszetevők kerülésével, a szervezetnek szükséges tápanyagokat és ásványi anyagokat más forrásból kell pótolnia.

Az ételallergia miatti diéta követése során, fontos, hogy a személy rendszeresen találkozzon orvosával, hogy ellenőrizni tudják a tüneteket és a diéta hatékonyságát. Az ételallergia miatti diéta követése során is fontos, hogy az egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást folytassuk, hogy az egészséges életmód fenntartását biztosítsuk.

Mi ennél a diétás termékek wwebshopnál tudjuk, hogy az ételallergia miatti diéta követése nehéz lehet, de ha megfelelően követjük, segíthet a tünetek csökkentésében, és javíthatja az életminőséget. Az ételallergia miatti diéta követése nagyon fontos, hogy elkerüljük a súlyos egészségügyi komplikációkat, és hogy biztosítsuk a megfelelő táplálkozást.

Mi a helyzet az ételintolerancia miatti diétákkal? Erre is van megoldás ebben a diétás termékek webshopban?

Naná, hogy van! A mi diétás termékek webshopunkban szűrőink segítéségével, nincs más dolgod mint kijelölni a preferenciáidat és már mutatjuk a Neked megfelelő termékeket!

Az ételintolerancia olyan állapot, amelyben a szervezet nem képes megfelelően emészteni, felszívni vagy tolerálni egy adott étel összetevőjét, ami hasi panaszokat, mint például hasmenés, hányinger, fájdalom, puffadás és gázképződés okozhat. Az ételintolerancia gyakran keverik az ételallergiával, de különbség, hogy az ételintolerancia nem okoz olyan súlyos reakciókat, mint az allergia.

Az ételintolerancia miatti diéta célja, hogy elkerüljük azokat az ételösszetevőket, amelyek intoleranciát okoznak a szervezetben. A diéta összeállításához orvos vagy dietetikus segítségét kell kérni, mivel az intoleranciát okozó ételösszetevők függenek a személytől. A leggyakrabban intoleranciát okozó ételösszetevők a tej, a cukor, a laktóz, a glutén, a szója, a tojás, a citrusfélék, stb. Az ételintolerancia miatti diéta során ezeket az ételösszetevőket kell kerülni. Még jó, hogy a mi diétás termékek webshopunkban ehhez nincs más dolgod mint használni a szűrőnket.

Az ételintolerancia miatti diéta során ajánlott olyan ételeket fogyasztani, mint például a zöldségek, a gyümölcsök, a rizs, a kukorica, a hüvelyesek, a sovány húsok és a halak. A diéta során fontos, hogy az élelmiszerek címkéjét alaposan olvassuk el, és kerüljük azokat az ételeket, amelyek az intoleranciát okozó összetevőket tartalmazzák.

Az ételintolerancia miatti diéta követése nehéz lehet, mivel az intoleranciát okozó ételösszetevők gyakran rejtve vannak az élelmiszerekben, és az ételek elkészítésének módja is befolyásolhatja azok jelenlétét. Az ételintolerancia miatti diéta követése során fontos, hogy a személy rendszeresen találkozzon orvosával, hogy ellenőrizni tudják a tüneteket és a diéta hatékonyságát.

Az ételintolerancia miatti diéta követése során fontos, hogy az egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást folytassuk, hogy az egészséges életmód fenntartását biztosítsuk. Az ételintolerancia miatti diéta követése segíthet a tünetek csökkentésében, és javíthatja az életminőséget éppen ezért ebben a diétás termékek webshopban úgy alkottuk meg a termékkínálatot, hogy az megfeleljen és könnyen kezelhető legyen ételintoleranciában szenvedőknek is. Nézz be Te is diétás termékek webshopunkba!

A diétás termékek webshopok figyelnek az allergénekre?

Sajnos nem mindegyik vagy nem úgy, ahogyan azt kellene. Van aki egyenesen kizár néhány alapanyagot, mert mást helyez előnybe. Van aki pusztán két alapanyagot használ. Szóval nagy az útvesztő, de mi segítünk Neked. Nézz meg a mi diétás termékek webshopunkat!

Ha még nem győztünk meg, akkor olvass tovább az allergénmentes élelmiszerekről:

Az allergénmentes élelmiszerek olyan ételek, amelyek nem tartalmazzák azokat az ételösszetevőket, amelyek allergiás reakciót okozhatnak. Néhány példa az allergénmentes élelmiszerekre:

 1. Rizs: A rizs egy népszerű allergénmentes alapanyag, mivel nem tartalmaz glutént, tejet, tojást, dióféléket vagy mogyorót, amelyek gyakran allergiás reakciót okozhatnak.

 2. Zöldségek és gyümölcsök: A friss zöldségek és gyümölcsök általában nem okoznak allergiás reakciót, és sokféle vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak.

 3. Sovány húsok: A csirke, a pulyka, a borjú és a halak többnyire allergénmentes ételek, mivel nem tartalmaznak tej, tojás, diófélék vagy mogyoró összetevőket.

 4. Gluténmentes ételek: A gluténmentes ételek olyan ételek, amelyek nem tartalmaznak glutént, ami a búzát, a rozst, az árpát és az összes ebből készült termékeket tartalmazza. Gluténmentes ételek például rizs, kukorica, köles, quinoa, amaránt.

 5. Tejmentes ételek: A tejmentes ételek olyan ételek, amelyek nem tartalmaznak tejet vagy tejcukrot. Például mandula tej, rizstej, zabtej, ami megfelelő alternatívája lehet a tejnek.
 6. Tojásmentes ételek: A tojásmentes ételek olyan ételek, amelyek nem tartalmaznak tojást. Például a zabpehely, a kukorica, a rizs, a köles, a quinoa és a hüvelyesek, ami alternatívája lehet a tojásos ételeknek. Az allergénmentes élelmiszerek kiválasztásában dietetikus segítségét is érdemes kérni, hogy megfelelően tudjuk pótolni az allergén összetevőket tartalmazó ételekben lévő tápanyagokat.
Tudtad, hogy ennél a diétás termékek webshopnál mindegyik allergénre van szűrő? Így pillanatok alatt megnézheted azokat a termékeket, amik Neked megfelelnek!

Cukorbetegekre is figyel ez a diétás termékek webshop?

Szűrőink segítségével pillanatok alatt kiszűrheted azokat a termékeket, amelyek nem illeszthetők be a diétádba, ezzel megkönnyítve Neked a vásárlást. Érdemes körülnézned diétást termékek webshopunkban, mert időt és pénzt spórolunk Neked. 

A cukorbetegség egy betegség, amelyben a szervezet nem képes megfelelően használni a cukrot (glükózt), ami a vércukorszint emelkedését okozza. A cukorbetegség miatti diéta célja, hogy segítsen a vércukorszint szabályozásában, és elkerülni a cukorbetegség komplikációit, mint például a szív- és érrendszeri betegségek, a vesekárosodás, a látásromlás és a neuropátia.

A cukorbetegség miatti diéta során ajánlott olyan ételeket fogyasztani, amelyek alacsony glikémiás indexűek. (az ételek glikémiás indexét az jellemzi, hogy milyen gyorsan emelik fel a vércukorszintet) Alacsony glikémiás terhelésűek (az ételek glikémiás terhelése azt jellemzi, hogy mennyi glükózt tartalmaznak). Például zöldségek, gyümölcsök, teljes kiőrlésű gabonák, sovány húsok és halak, magvak, diófélék, és alacsony glikémiás indexű édesítőszerek, mint például a nyírfacukor, xilit, stevia.

A cukorbetegség miatti diéta során fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét fogyasztani, ami segíti az izomtömeget, és a megfelelő mennyiségű rostot, ami segíti a vércukorszint szabályozását.

A cukorbetegség miatti diéta során fontos, hogy kerüljük a cukrot, a feldolgozott ételeket, az édes üdítőitalokat, a cukrokat és a fehérlisztes ételeket, mert ezek magas glikémiás indexűek és magas glikémiás terhelésűek.

Mi tudjuk ennél a diétás termékek webshopnál, hogy cukorbetegség miatti diéta követése nehéz lehet, de ha megfelelően követjük, segíthet a vércukorszint szabályozásában, és javíthatja az életminőséget. Az orvos vagy dietetikus segítségét érdemes kérni a cukorbetegség miatti diéta összeállításához, hogy biztosítsuk a szervezetnek szükséges tápanyagokat, miközben a vércukorszintet szabályozzuk. Ráadásul ennél a diétás termékek webshopnál külön kategóriákat alkottunk meg cukorbetegeknek. Ráadásul mi tudjuk, hogy attól, valamiben nincs cukor attól még tartalmazhat gyors felszívódású szénhidrátokat. Ezért külön kategóriát alkottunk meg ennél a diétás termékek webshopnál! Ez a lassú felszívódású szénhidrátok kategória. Használd bátran, Neked készítettük!

A cukorbetegség miatti diétás termékek között találhatunk olyanokat, amelyek alacsony glikémiás indexűek és alacsony glikémiás terhelésűek, például teljes kiőrlésű gabonából készült kenyeret, tésztát és rizst, valamint alacsony glikémiás indexű édesítőszereket, mint például a nyírfacukrot, eritritet és steviát.

Ezenkívül, vannak speciális cukorbetegség miatti diétás termékek is, amelyek kifejezetten cukorbetegségre ajánlottak, amelyek alacsony glikémiás indexűek és alacsony glikémiás terhelésűek, és rendszerint alacsonyabb cukortartalmúak és lassú felszívódású szénhidrátot tartalmaznak. 

A cukorbetegség miatti diétás termékek kiválasztásánál fontos, hogy az élelmiszerek címkéjét alaposan olvassuk el, hogy ellenőrizzük, hogy valóban alacsony glikémiás indexűek-e és alacsony glikémiás terhelésűek-e, és hogy ne tartalmazzanak hozzáadott cukrot. Még jó, hogy diétás termékek webshopunkban ezt egy kattintással elintézheted. 

Petra@Petrus
Tovább olvasom
Tényleg fantasztikus, hogy nem kell megnézzem az összes terméket! Nagyon jók a szűrők és pillanatok alatt megtalálom, amit ehetek.