Concordia folyékony füst 100ml

1 247 Ft
12 470 Ft /kg

Márka

  • Concordia

                                            

Concordia folyékony füst 100ml – Egyedi és innovatív konyhai termék, amely lehetővé teszi a füstös íz élelmiszerekbe történő beillesztését.

Szerezz 62 Pontot!
Cikkszám: CON-FOLYEKONYFUST-100-CB Kategória: Címkék: ,

A Concordia folyékony füst egy egyedi és innovatív konyhai termék, amely lehetővé teszi a füstös íz élelmiszerekbe történő beillesztését anélkül, hogy valódi füstöt kellene használni. Íme egy részletes bemutatása ennek a különleges terméknek, beleértve a jelentőségét, az összetevőit, és felhasználását.

Concordia Folyékony Füst

A Concordia folyékony füst ízesítő jelentősége felbecsülhetetlen a modern konyhában. Nem csak kényelmes, hanem egészséges alternatívája is a hagyományos füstölésnek, ahol gyakran használnak vegyszereket.

Összetevők: A Concordia folyékony füst természetes fafüstből származó kondenzátum, ami vizes oldatként vagy koncentrátumként érhető el. Nincsenek mesterséges adalékok vagy tartósítószerek.

Jelentőség és Hatások: A füstös íz egy régóta kedvelt jellemző a húsok és egyéb ételek számára. A Concordia folyékony füst lehetővé teszi, hogy otthonában is elérje ezt az egyedi ízt, anélkül, hogy füstölőt kellene használnia.

  1. Húsok és Tojás: Egy pár csepp folyékony füst a sütés vagy párolás során füstös ízt ad a húsoknak és tojásoknak.
  2. Zöldségek és Saláták: Azok számára, akik vegetáriánus étrendet követnek, a füst zöldségekbe és salátákba is keverhető.
  3. Szószok és Marinádok: A folyékony füst a szószokhoz és marinádokhoz adott egyedi füstös íz különlegessé teszi az ételt.

Felhasználása: A Concordia folyékony füst használata egyszerű és a szokásos főzési technikákba könnyen beilleszthető. A termék erős, így a használatakor csak néhány csepp szükséges. Mindig óvatosan adagolja, és ízlés szerint állítsa be.

Tárolás: száraz, hűvös helyen kell tárolni, és felrázása ajánlott a használat előtt.

Gyártás: Gyártása és minőségellenőrzése szigorúan felügyelt, és több országban is elérhető.

Összefoglalva, a füst a háztartások és profi konyhák számára egyaránt hasznos termék. Az egyedi füstös íz bevitelének egyszerű és egészséges módja, amely számos étel készítését gazdagítja, és új dimenziót ad a főzésnek.

Tömeg 0,1 kg
Kiszerelés

1000 g, 500 g

Vélemények

Még nem érkezett vélemény

Be the first to review “Concordia folyékony füst 100ml”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 247 Ft
12 470 Ft /kg
( 0 vélemények )
Szerezz 62 Pontot!