BiOrganik Hajdina – Az Egészséges Konyha Szupersztárja!
Mi az a Hajdina? A BiOrganik Hajdina bemutatása
A hajdina egy kiváló, gluténmentes szuperalapanyag, amely valószínűleg csak a bolti polcon válik bárki számára ismerőssé! Ezzel a hajdinával garantáltan felfedezed a rejtett kulináris tehetségedet. Az emésztés és a koleszterinszint sosem volt még ennyire izgalmas téma a konyhában!
Egészség a Tányéron: A BiOrganik Hajdina egészségügyi hatásai
Tele van olyan összetevőkkel, mint a folsav, magnézium és cink, amelyekről talán még sosem hallottál, de most a tányérodon találkozhatsz velük. És ha mindez nem lenne elég, a hajdina az érrendszeri egészség királya, vagyis a szívnek is jó. Sőt, májvédő hatású – egy igazi többfunkciós eszköz a konyhádban!
Receptötletek a Mindennapokra: BiOrganik Hajdina felhasználása
20 perc és egy kis bazsalikom vagy curry, és máris főszakács vagy a BiOrganik hajdinával! Készítsd el köretként, kásaként, fasírtként vagy akár töltött zöldségek készítéséhez. Ha életedben most először használsz bazsalikomot, ne ijedj meg: a hajdina mindent megbocsát.
Tápértékek:
Nem szereted a matematikát? Sebaj! Itt vannak a hajdina tápértékei egyszerűen és átláthatóan:
Tápanyagtartalom (100 g-ban): | |
---|---|
Energiaérték | 1446 kJ / 346 kcal |
Zsír | 1,7 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0,7 g |
Szénhidrát | 71 g |
– amelyből cukor | 0,3 g |
Rost | 3,7 g |
Fehérje | 9,8 g |
Só | <0,01 g |
Tárolás és Származás: Hajdina, a távol-keleti csoda
A hajdinát hűvös és száraz helyen tárolva elhozhatod Kínát a saját konyhádba, anélkül, hogy egy lépést is kellene tenned otthonról. Nemcsak finom és egészséges, hanem a konyhai kísérletezéshez is kiváló alapanyag!
Vélemények
Még nem érkezett vélemény