ALL IN Törökmogyorós étcsokoládé eritrittel 95g
Roppanós étcsokoládé tört törökmogyoróval, glutén,-tej,-és hozzáadott cukor nélkül.
Az ALL IN natural food étcsokoládé mindössze 3 összetevőből áll, mivel csak azok az alapanyagok kerültek bele, amelyek elengedhetetlenek egy jó minőségű étcsokoládéhoz: kakaómassza, kakaóvaj és valamilyen természetes édesítő – amiből mi az egyik legnépszerűbb természetes cukoralkoholt, az eritritet választottuk. Ezt az önmagában is finom természetes ízvilágot tettük izgalmasabbá a tört törökmogyoróval, ami extra roppanósságot kölcsönöz a csokinak.
A gluténmentes csoki összetevői:
kakaómassza, eritrit, törökmogyoró (10%), kakaóvaj
Miért jó, hogy az ALL IN Törökmogyorós étcsokoládéban eritrit van?
Az eritrit egy természetes édesítőszer, amely egyre népszerűbbé válik az egészségtudatos emberek körében. Az eritrit különösen jó alternatíva lehet a hagyományos cukor helyettesítésére, mert számos előnnyel jár az egészségre nézve.
Az eritrit szinte nulla kalóriát és szénhidrátot tartalmaz. Kiváló választás lehet azok számára, akik cukorbetegek vagy diétázók, és minimalizálni akarják a kalória- és szénhidrátbevitelt. Emellett az eritrit nem befolyásolja a vércukorszintet és a hasnyálmirigy működését, így biztonságos lehet cukorbetegek számára is.
Az eritrit természetesen előfordul az ételekben, mint például a gyümölcsökben és a gombákban, és az emberi testben is természetesen előfordul. Az eritrit feldolgozása és használata kevésbé károsítja a fogakat, mint a hagyományos cukor, és kevésbé valószínű, hogy baktériumokat tápláljon, ami fogszuvasodást okozhat.
Az eritrit használata bizonyos ételek és italok ízének javítására is alkalmas lehet, anélkül hogy a hagyományos cukor vagy mesterséges édesítőszerek kellemetlen mellékízét vagy szagát okozná.
Átlagos tápérték 100g termékben | |
Energia | 1608 kJ/383 kcal |
Zsír | 45 g |
– amelyből telített zsírsavak | 24 g |
Szénhidrát | 27 g |
-amelyből cukrok | 0,6 g |
Rost | 17g |
Fehérje | 8 g |
Só | 0,1 g |
Vélemények
Még nem érkezett vélemény